Frakt 79,-  Salgsvarer byttes ikke!

Størrelsesguide

Kort fortalt:
OTZshoes følger standard størrelsesinndeling og er dermed "normale" i størrelsen. På generelt grunnlag anbefaler vi deg, om du er i tvil, om å heller gå ned en størrelse på stoffsko og opp en størrelse på skinnsko. Da får du en best mulig passform. Husk at både lin og skinn tilpasser seg ved bruk, og det samme gjør sålen når du får brukt den et par dager. Er du ytterligere i tvil så se mer informasjon under.

 

Hvordan bestille riktig størrelse av OTZ Espadrille og andre stoffsko:
Mål føttene selv på A4-papir med hælen mot veggen og merk med en blyant på tuppen av stortåen. Sjekk med størrelsesguiden (JP cm size) under og du finner din skostørrelse. Hvis du f.eks måler 26,6 cm så velg str 41 (26,3 cm). Lin utvider seg noe ved bruk og innersålen former seg etter foten i løpet av et par dagers bruk. Da får du en sko som sitter tett på foten for maksimal komfort. 

 

Hvordan bestille riktig størrelse av OTZ skinnsko:
Mål føttene selv på A4-papir med hælen mot veggen og merk med en blyant på tuppen av stortåen. Sjekk med størrelsesguiden (JP cm size) under og du finner din skostørrelse. Hvis du f.eks måler 26,6 cm så velg str 42 (27 cm). Skinn har mindre fleksibilitet enn stoff, så gi deg selv litt ekstra rom. Innersålen former seg etter foten i løpet av et par dagers bruk. Da får du en sko som sitter tett på foten for maksimal komfort.